Emócie a rýchlosť ovládli Bike Park Košútka

Minulý víkend bol v Bike Parku Košútka v pohorí Veporských vrchov v srdci Podpoľania svedkom adrenalinových pretekov, ktoré boli súčasťou 5. kola Slovenského pohára v zjazde. Na technicky náročných traťach sa predstavilo viac ako 130 jazdcov, ktorí súťažili v rôznych vekových kategóriách a ukázali, že slovenská downhill scéna je plná talentu a odhodlania.

IMG_4964

Žiaci:

V kategórii Žiaci dominoval Richard Tandara z CTM Racing Team s časom 2:29,20. Na druhom mieste skončil Tibor Balázs Hittmann z Rad Company Racing Team s časom 2:35,18 a tretie miesto obsadil Marat Harasimowicz s časom 2:36,83.

Ženy:

Medzi ženami bola najrýchlejšia Abigél Halmai z OSMOS Gravity Team s časom 2:51,80, nasledovaná Vilma Gombalovou z KRAPS Racing Team s časom 3:05,27 a Erzsébet Vincze z Rad Company Racing Team s časom 3:01,41.

Muži Elite:

V kategórii Muži Elite bol najrýchlejší Rasťo Baránek z Kellys Factory Team s časom 2:19,01. Adam Rojček z OSMOS Gravity Team skončil tesne za ním s časom 2:16,22, zatiaľ čo Ľuboš Staňo z MTBIKER zaujal tretie miesto s časom 2:20,44.

IMG_4965

Preteky v bike parku Košútka ponúkli jazdcom aj publiku množstvo vzrušenia. Pôsobivé výkony jazdcov a ich odhodlanie zdolať technicky náročnú trať svedčili o vysokom štandarde a konkurencieschopnosti slovenskej downhill scény. Navyše, krásne počasie a výnimočná atmosféra doplnili skvelý športový zážitok, ktorý bude dlho rezonovať v srdciach všetkých, ktorí mali to šťastie a mohli byť súčasťou tohto úžasného podujatia.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.